Geo-Busz Trading – Busszal a Világ körül
Autóbuszbérlés, autóbuszrendelés, autóbuszos személyszállítás, autóbusztranszfer

Busz bérlésről, busz rendelésről minden egy kézben!

A Geo-Busz Trading 1990 óta foglakozik autóbuszbérlés, autóbuszrendelés, mikrobusz bérlés, mikrobusz kölcsönzés, illetve ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal Tapasztalataink alapján biztonsággal kijelenthetjük, hogy egy-egy busz rendelése vagy busz bérlése mindig is bizalmi kérdés volt, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy az autóbusz rendelése, vagy az autóbusz bérlése kapcsán valóban az elvárt, megrendelt autóbusz szolgáltatásokat kapjuk-e, legyen az akár kirándulás, városlátogatás, ill. síút szervezései, busztranszfer vagy akár munkás- és dolgozói szállítás. Természetesen, van rá kézenfekvő és elérhető megoldás, hogy a buszbérlés, vagy a buszrendelés ne rémálom legyen, és az Ön buszrendelése és programja mindegyik fél számára a legnagyobb sikerrel és megelégedéssel zárulhasson!

Geo-Busz Trading, a buszbérlés és buszrendelés specialistája!

Több száz sikeres utunk már bizonyította, hogy Partnereink az eltelt évek folyamán jól döntöttek, amikor buszbérlések, buszrendelések, busztranszferek, illetve dolgozói- és munkás szállítások kapcsán cégünket választották. Legtöbbjük azóta is folyamatosan visszatérő Ügyfelünk, akiknek komplex, hosszú távú üzleti kapcsolatokat, megoldásokat tudunk biztosítani, az autóbuszbérlés, autóbuszrendelés, autóbusztranszfer, illetve zenekarok utaztatása, vagy munkásszállítás bármilyen egyedi szolgáltatási területén. Ne feledje, autóbuszbérlés, autóbuszrendelés, autóbuszos személyszállítás, busz rendelése, busz bérlése, busztranszfer, zenekarok utaztatása, munkás- és dolgozói szállítás, kirándulás és sítúra szervezése kapcsán a Geo-Busz Trading-ben a legmegfelelőbb partnerre talál!

Autóbusz bérlése, autóbusz rendelése

A GeoBusz megbízható útitárs! Autóbuszbérlés és autóbuszrendelés esetén biztosítjuk, hogy Ön folyamatosan szervizelt, üzembiztos, a legszigorúbb nemzetközi normákat is teljesítő autóbuszt bérelhessen utazásához, programjához. Így érjük el, hogy Önnek a buszbérlés, buszrendelés is kikapcsolódás lehessen. Buszrendelés kapcsán Önnek elég csak az úticélt megadni, a többit nyugodtan bízhatja ránk.

Buszainkon szolgáló gépkocsivezetőink tapasztaltak, hosszú évek óta tevékenykednek a buszos szakmában, mindenben segítőkészek és megbízhatóak. Buszbérlés, buszrendelés, busztranszfer esetén, igény szerint, idegen nyelvet beszélő sofőrt, vagy idegenvezetőt is tudunk biztosítani. Bérelhető buszokkal kapcsolatban kérjük, keresse fel honlapunkat, ahol bővebb tájékoztatást talál rendelhető buszainkról.

Autóbuszok felszereltsége

Nagyon fontos szempont, hogy egy-egy utazás a legnagyobb kényelemben történjen! Minden buszrendelés, buszbérlés esetén az elvárható legmagasabb felszereltségi szintű buszainkat tudjuk biztosítani, amelyek magukban foglalják a légkondicionálást, a tágas helykínálatot, a WC-t, CD-t, DVD-t, GPS-t és a büfét. Busz rendelése, busz bérlése, busz transzfer, zenekarok utaztatása esetén 7-60 főig tudunk különféle igényeket kielégítő, luxus autóbuszokat az Ön rendelkezésére bocsátani.

Mikrobusz bérlése, mikrobusz kölcsönzése

Mikrobusz bérlés és mikrobusz kölcsönzés során folyamatosan szervizelt, megbízható, kényelmes, extrákkal felszerelt mikorbuszokat vehet igénybe. Mikrobuszaink tekintetében lehetőség van tartós bérleti konstrukciók kialakítására is.

Mikorbuszainkat minden esetben tele tankolva adjuk át, így Ön azonnal elindulhat uticélja felé. Amennyiben Ön igényli, mikrobuszainkhoz jól képzett, udvarias sofőröket is tudunk biztosítani a mikrobusz bérlés teljes időtartamára. Több száz elégedett mikrobusz megrendelőnk már bizonyította, hogy mikrobuszaink minden felmerülő igényt maradéktalanul kielégítenek.


Elérhetőség autóbuszbérlés, autóbuszrendelés, autóbusztranszfer, mikrobusz bérlés, mikrobusz kölcsönzés, dolgozói szállítás igénylésére:

Geo-Busz Trading Bt. www.geobusz.hu

Telefon: 06 30 361-78-90
E-mail: geobusz@gmail.com

Amennyiben megtisztel bennünket bizalmával és autóbusz rendelését, autóbusz bérlés igényét nálunk adja le, az Ön által elvárható legmagasabb színvonalat tudjuk biztosítani, igényeihez mérten testreszabott, igen kedvező árakon.

Tisztelettel,

Burián Péter
Cégvezető